BARN OCH UNGDOMS KURSER
Urban dogs Hundkurser
Påsklovskurser


Hundkurser för barn-och Ungdom


Barn och hundar är oftast en en jätte härlig kombination. De tycks förstå varandra på ett annat plan än vi vuxna. Barn är spännade och påhittiga och gör roliga saker.


HÖSTLOVSKURS FÖR BARN 

Prova på agility 

KRONOBERGSPARKEN


På planen kommer det att finnas lättare hinder som hopphinder, ringhinder, tunnlar och slalombana. Vi går tillsammans igenom hur man kommunicerar och styr sin hund genom hindren. Vi leker sen in alla hindren. De allra flesta hundar och barn tycker det här är ett kul sätt att umgås på och bygger upp relationen mellan hund och barn.


Inga förkunskaper behövs. Din hund måste vara 1 år och färdigväxt. Ditt barn bör vara minst 9 år gammal. Både barn och hund måste känna sig bekväma i grupp. Även om målet är att hundarna inte ska hälsa på varandra, så vet vi att när vi har med barn att göra så är det svårt att upprätthålla det. Din hund måste med andra ord vara socialiserad med andra hundar och människor inte ha någon utfallsproblematik med sig i bagaget.


Om du är osäker på om ditt barn inte riktigt kommer kunna vara själv på kursen så får du självklart vara med.


Max 5 barn på kursen                      1 timme x 2 ggr


Pris: 500 kr per ekipage


Instruktör: Liselott Sommerdahl

______________________


 

Agility för Barn Urban dogs

MÅNDAG 28:e OKT kl:11:00-12:00


ONSDAG 30:e OKT kl: 11:00-12:00


KRONOBERGSPARKEN


500 krHÖSTLOVSKURS

Rolig aktivering för barn och hundar

VASAPARKEN


Vi kommer att på ett lekfullt sätt gå igenom ett gäng bra aktiveringsövningar för barn med hund. Våra hundar har fantastisk kapacitet när det gäller att använda nosen. Vi kommer därför gå igenom några bra nosaktiviteter barn kan göra med sin hund. Vi testar på Parkour-övningar för att öva upp balans och kroppskontroll.  Massor av tips och trix. Naturligtvis passar vi på och väver vi in lite vardagslydnad vid olika stationer som vi lånat från Rallylydnaden. Vi kommer att anpassa oss efter nivån på både barn och hundar.Ditt barn bör vara  minst 9 år gammal. Både barn och hund måste känna sig bekväma i grupp. Även om målet är att hundarna inte ska hälsa på varandra, så vet vi att när vi har med barn att göra så är det svårt att upprätthålla det. Din hund måste med andra ord vara socialiserad med andra hundar och människor inte ha någon utfallsproblematik med sig i bagaget.


Om du är osäker på om ditt barn inte riktigt kommer kunna vara själv på kursen så får du självklart vara med.


Max 5 barn på kursen                      1 timme x 2 ggr

Pris: 500 kr per ekipage 


Intruktör: Liselott Sommerdahl 

_____________________

Barn och hundar Trix Urban dogs

TISDAG  29:e Okt kl:11:00-12:00


TORSDAG 31:e Okt kl: 11:00-12:00


VASAPARKEN


500kr


0707 99 49 83


info@urbandogssthlm.se


Godkänd för F-skattsedel

H-märkt

Copyright @ All Rights Reserved

GENOM TRÄNINGEN LÄGGER VI TILLSAMMANS EN BRA BAS FÖR ERT FORTSATTA LIV TILLSAMMANS