LEDIGA JOBB

VI SÖKER INSTRUKTÖRER  TILL VÅREN

Urban dogs Hundkurser


NU TILL VÅREN BEHÖVER VI FLER INSTRUKTÖRER TILL URBAN DOGSUrban dogs växer och behöver förstärkning. Vi erbjuder våra kunder kurser i vardagslydnad men också kurser i aktivering. Efterfrågan är stor på kurser inom Stockholmsområdet. I dag finns vi på Kungsholmen, Vasastan, Södermalm och Rålambshovsparken. Om du bor någon annanstans och kan tänka dig att hålla kurser där, är du precis den vi söker. Vi söker dig som är utbildad intruktör inom vardaglydnad.  Har du andra specialistkunskaper inom  Agility, Rallylydnad, Nosework  eller annat är det ett plus i kanten.


Det viktiga för oss är naturligtvis, att du älskar hundar och att träna med hundar, och ännu viktigare är det, att du gillar människor och har lätt för att kommunicera och lära ut till människor.


Urban dogs träningsfilosofi är att jobba med belöningsbaserad träning. Naturligtvis ser vi att detta är en självklarhet för dig.

Vi brinner för att lära ut, hur man får en bra relation med sin hund. Vi vill att våra kunder ska få vardagen att fungera, samt få sin hund att bli harmonisk och må bra genom lätta och vardagliga aktiviteter.


Du har tränat en hel del med din egen eller andras hundar genom åren. Du har kanske ”coachat” andra i din omgivning och är någorlunda van vid att hålla kurser och göra kursplaner. Viktigast är att du har intresset för att lära ut och kan bemöta människor på ett trevligt och professionellt sätt. Som person är du lyhörd, flexibel och kreativ. Du strävar alltid efter god kvalitet och att kunden ska få en bra och lustfylld upplevelse. Du får gärna ha jobbat inom ett serviceyrke tidigare och vet vad det innebär att ge bra service.


Du är utbildad hundinstruktör eller på väg att bli det.  Du kanske redan är H-märkt eller skulle kunna tänka dig att bli

Du har inga problem med att arbeta självständigt. Självklart finns vi där för varandra och stöttar när det behövs. Man ska trivas och ha kul på jobbet!


Arbetstiden är något vi kommer att diskutera. Det är upp till dig att bestämma, hur många kurser och privatlektioner du vill hålla. Vanligtvis ligger kurserna på kvällar och helger. Privatlektioner tenderar att ligga lite mer utspritt.

Låter det här intressant, är du välkommen att maila in din ansökan

och meritförteckning till: info@urbandogssthlm.se.

Har du några frågor, så ring gärna Lotta Norman 0707 99 49 83.

Vi kommer att intervjua löpande framöver. 


valpkurs

0707 99 49 83


info@urbandogssthlm.se


Godkänd för F-skattsedel

H-märkt

Copyright @ All Rights Reserved

GENOM TRÄNINGEN LÄGGER VI TILLSAMMANS EN BRA BAS FÖR ERT FORTSATTA LIV TILLSAMMANS