BOKA KURS
Urban dogs Hundkurser

HÄR BOKAR DU DIN KURS

DU ANMÄLER DIG TILL KURSEN I FORMULÄRET HÄR NEDAN 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

För att SKICKA knappen ska fungera måste alla fält med * vara ifyllda.

Läs mer om URBAN DOGS INTEGRITETSPOLICY  här


VILLKORBekräftelse:

Vid anmälan skickas en bekräftelse på att Urban dogs har mottagit din anmälan. Det är ett automatiskt mail. Får du inte detta mail har något gått fel. Kontakta gärna oss om detta. Efter det går vi igenom alla anmälningar manuellt och skickar ut en kallelse. Om vi håller kurs eller lektion kan det dröja lite innan bekräftelse kommer. Högst några dagar beroende på om det är helg eller veckodag.


Kallelse till kursen:

Du kommer sedan att få en kallelse och bekräftelse på, att du har fått plats på just din kurs. I bland hamnar kallelsen i skräpkorgen. 


Betalning: 

I bekräftelsen får du information om, hur du går till väga med betalningen. Skulle kursen vara full, meddelar vi det.


Plats på kursen: 

För att bekräfta att du vill ha kvar din plats på kursen, ber vi dig att betala fakturan minst 14 dagar innan kursen startar.

Om du inte betalar i tid, riskerar du att mista din plats på kursen.


Avboka: 

Om du inte längre vill ha din plats på kursen, avboka då genom att skicka e-mail till info@urbandogssthlm.se, så att du inte riskerar att bli betalningsskyldig. Enligt konsumentlagen måste avbokning ske inom 14 dagar efter anmälan. En administrativ avgift tas ut med 20% för att täcka administrativt arbete.


Inställd kurs:

Urban Dogs förbehåller sig rätten att ställa in kursen, om det blir för få anmälda. Då återbetalas hela beloppet för kursen till dig.


Bindande anmälan:

En anmälan till kurs betraktas som bindande och att du har läst och accepterat villkoren.   


Ångerrätt:

Enligt konsumentköplagen har du rätt att ångra din anmälan inom 14 dagar från anmälan. Om du ångrar dig efter att dessa 14 dagar har passerat eller om kursen redan har börjat, är du skylldig att erlägga full avgift för kursen.


Sjukdom:

Vid sjukdom för dig eller din hund som inträffar före kursen fås hela beloppet tillbaka med avdrag med 20% för administrativa kostnader. Detta mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.


Närvaro

Om du av någon anledning inte kan närvara vid ett kurstillfälle anses det tillfället vara förbrukat. Inga privatlektioner erbjuds för missad närvaro.
BRA ATT VETA! • Vi är alltid utomhus i hundens naturliga miljö. Så se till att klä dig och hunden efter väder. Gärna oömma kläder som tål lite väder och vind.


 • Hundarna får gärna hälsa och leka med varandra men inte på själva kursen. Vi vill att du och din hund ska ha fokus på varandra på själva kursen.


 • Alla familjemedlemmar är välkomna på kursen. Det bästa för hunden är då att ni delar upp övningarna mellan er för att inte förvirra er hund.


 • Det gäller strikt hundägaransvar som vanligt både på kurs och vid privatträning. Enligt lag 2007:1150


 • Din hund ska vara vaccinerad enligt SKK's rekommendationer. Valpar kan börja kurs innan den sista vaccinationssprutan (vid 12 v. ålder) om grundvaccination finns.


 • Löptikar är välkomna under hela löpperioden förutom själva höglöpet. Du som hundägare är alltid välkommen att vara med utan hund.


 • Blir din hund sjuk under kursen, stannar hunden hemma och vilar upp sig, men du är självfallet  välkommen att närvara.Har du frågor?


         Ring 0707 99 49 83

eller ännu hellre maila info@urbandogssthlm.se. du kan ockaå sms:a då vi inte alltid finns till hands och kan svara i telefon.


Coronaviruset  och våra hundkurser 

Med anledning av Coronaviruset vill vi gärna berätta, hur vi tänker runt hundkurser och privatträningar. I dagsläget ställer vi inte in några kurser. Dessa regler gäller från och med 2020-03-22


 • Vi har alla kurser utomhus. Det finns alla möjligheter att hålla avstånd till varandra. Vilket är skönt. Hittills har vi märkt att många ser det som något positivt att kunna göra något tillsammans med andra. Det är lätt att bli deprimerad av all information.
 • De valpkurser, som har uppstart inomhus, förlägger vi utomhus.
 • Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens information och riktlinjer och skulle det förändras, kommer ni att informeras.
 • Ombokning av kurs: En ombokning kan ske minst två timmar innan kurstillfället.  Ombokning sker då till ett annat kursdatum eller också får du ett värdebevis. Ett värdebevis är giltigt ett år framåt i tiden. Från det datum du betalade för kursen.
 • Avbokning av kurs: En avbokning av kurs måste ske minst 2 timmar innan kursstart. Du får då en återbetalning av din kursavgift med 20% avdrag för administrativa kostnader. Du kan ockå välja att göra kursen vid ett senare tillfälle. Du får då ett värdebevis. Ett värdebevis är giltigt ett år framåt i tiden. Från det datum du betalade för kursen.
 • Inställd kurs: Om någon av våra kursledare har någon som helst sjukdomskänning, kommer naturligtvis de hålla sig hemma. Antingen förläggs kursen till nya datum eller så sätts en vikarie in. Du kan också erbjudas en annan kurs som alternativ. Som sista alternativ får du kursavgift tillbaka för resterande kurstillfällen. 


Vi vill försöka lösa detta på bästa sätt, så att ingen ska känna sig orolig. 


Ring eller maila gärna mig, om ni vill prata om detta.  Lotta Norman:  lotta.norman@urbandogssthlm.se  0707 99 49 83

Boka Hundkurser

0707 99 49 83


info@urbandogssthlm.se


Godkänd för F-skattsedel

H-märkt

Copyright @ All Rights Reserved

GENOM TRÄNINGEN LÄGGER VI TILLSAMMANS EN BRA BAS FÖR ERT FORTSATTA LIV TILLSAMMANS