KURSER
Hundkurser stockholm Urban dogs

Hundkurser

Du kanske precis har fått hem en gullig valp, en omplacerad hund eller bara vill få ordning på en liten del i din relation med din hund, oavsett så har du kommit rätt. Vi vill att du ska få en bra grund som funkar i vardagen. Med en bra vardagslydnadskurs kommer du och din hund får en bra grund oavsett om du väljer att börja tävlingslydnad, jakt, agility, nose work eller bara vill ha en härlig familjehund.


Valpkurs med Balder


Det är bra att börja forma din valp så fort som möjligt. Valpar lär sig otroligt snabbt, med eller utan din hjälp. Det är nu när valpen är liten, som du lägger grunden till, hur du vill att din vuxna hund ska vara. På valpkursen lär du dig hur ni bygger upp ett bra samarbete genom kontakt och följsamhet. Valpkurs passar från 10 veckor till 5 månader.

Valpträning med Flisan


Den här kursen är för dig som har en valp över 6 månader och inte har gått någon valpkurs. Eller du som har tagit över en omplaceringshund. Du får lära dig grunderna för hur ni får ett bra samarbete och en smidig vardag tillsammans. På Grundkursen tränar ni in vardagslydnad på ett roligt och positivt sätt för både dig och din hund.

Inkallning med Liza

Vardagslydnad

 Vi bygger upp grund i att gå fint i koppel. Vi överför sen den träningen till inkallning och att kunna gå lös vid sidan.Du har säkert märkt att din tidigare så följsamma valp plötsligt har knäck i öronen och gör precis som den vill. Allt som är roligt måste omedelbart undersökas och du har blivit oviktig.

Du vill kunna lita på din hund när ni går koppelpromenad. Du vill ha en lugn och följsam promenad utan att din lila buse kastar sig i väg i kopplet hela tiden.


 Visst skulle det vara skönt att kunna ha sin hund lös då och då under ordnade former. Du ska kunna lita på att din hund kommer när du ropar in den. Vi bygger upp följsamheten från grunden i koppel och överför den sen till att gå vid sidan i långlina. 

Eliott söker kantareller

Kantarellsök


Lär din hund hur den ska använda sin fantastiska näsa att leta upp kantareller åt dig.

Hundar tycker om att få använda sin nos och visa sina färdigheter. Det är också något som de är otroligt bra på.

Att söka upp kantareller är jätte bra aktivitetsövning som förenar nytta med nöje. Du och din hund kommer att ha jätte kul tillsammans. Vem vet kanske resultatet blir ett knäckebröd med smörstekta kantareller på som belöning till dig och köttbulle till din hund. Oavsett kommer ni ha haft en underbar dag i skogen tillsammans.