AGILITYKURS
Agilitykurs Vasaparken Urban dogs


AGILITYKURS

AGILITY ÄR EN FARTFYLLD OCH ROLIG SPORT DÄR DET GÄLLER ATT HÄNGA MED I SVÄNGARNA. DET ÄR ETT JÄTTEROLIGT SÄTT ATT FÖRBÄTTRA SAMARBETET MELLAN MÄNNSIKA OCH HUND.


AGILITY OCH RALLYLYDNAD

KOM OCH PROVA PÅ!

Agility: På planen kommer det att finnas lättare hinder som hopphinder, ringhinder, tunnlar och slalombana. Det är ett superroligt  sätt att umgås på och bygger upp relationen mellan människa och hund. På planen kommer instruktör finnas som kommer att kunna ge dig och din hund lättare instruktioner.

Inga förkunskaper behövs. Din hund måste vara minst 1 år och färdigväxt för att träna på hopphindren. Slalom och tunneln kan även valpar träna på. 


Rallylydnad: är inte som det låter en snabb hundsport. Det är snarare kontakten och glädjen mellan hund och förare som är det viktigaste. Hur snabbt det går har ingen betydelse. Rallylydnad är en sport där du och din hund genomför en bana med uppställda skyltar. På skyltarna visas instruktioner i text och bild för olika moment som ska utföras. På planen kommer det att finnas en bana uppställd. En instruktör kommer att finnas på plats för enklare instruktioner. Inga förkunskaper behövs. 


VASAPARKEN, SABBATSBERG

LÖRDAG   21:a MAJ

11:00-13:00


PRIS: 300 Kr / HUND

KOM OCH PROVA PÅ

ÖPPEN TRÄNING MELLAN 11:00-13:00

Agilotykurs Vasaparken Golden Retriever

AGILITY FÖR BARN

VASAPARKEN, SABBATSBERG

SÖNDAG   29:e MAJ

10:00-11:15

PRIS: 390 kr / HUND


På planen kommer det att finnas lättare hinder som hopphinder, ringhinder, tunnlar och slalombana. Vi går tillsammans igenom hur man kommunicerar och styr sin hund genom hindren. Vi leker sen in alla hindren. De allra flesta hundar och barn tycker det här är ett kul sätt att umgås på och bygger upp relationen mellan hund och barn.


Inga förkunskaper behövs. Din hund måste vara 1 år och färdigväxt. Ditt barn bör vara minst 8 år gammal. Både barn och hund måste känna sig bekväma i grupp. Även om målet är att hundarna inte ska hälsa på varandra, så vet vi att när vi har med barn att göra så är det svårt att upprätthålla det. Din hund måste med andra ord vara socialiserad med andra hundar och människor inte ha någon utfallsproblematik med sig i bagaget.


Om du är osäker på om ditt barn inte riktigt kommer kunna vara själv på kursen så får du självklart vara med.

Din hund måste vara minst 1 år

INSTRUKTÖR: ELIN AHLSTRÖM

MAX 6 DELTAGARE

Agilitykurs barn Urban Dogs

HA SKOJ MED AGILITY

VASAPARKEN, SABBATSBERG

LÖRDAG   11:e JUNI

LÖRDAG   12:e JUNI

10:00-11:15

PRIS: 990 kr / HUND


En aktiveringskurs i Agility. Genom att ha kul med sin hund stärker man samarbete och relation. Vi går igenom hindren hopp, tunnel, slalom och däck. En fartfylld sport som Agility kommer du och din hund ha mycket kul tillsammans. 

Din hund måste vara minst 1 år

INSTRUKTÖR: ELIN AHLSTRÖM

MAX 6 DELTAGARE

Agilitykurs Vasaprken Urban Dogs

NOSE WORK 

Om oss

KOMBINERA GÄRNA DENNA KURS MED EN NOSE WORK-KURS

OM OSS

Om oss

Vi på Urban dogs är utbildade och diplomerade hundinstruktörer, med dig och din hund i fokus.

Vi tränar med positiv förstärkning och belöningsbaserad hundträning. Vi är alla medlemmar i Sveriges Hundföretagare.

HUNDFÖRSÄKRING

försäkring hund

Hur fungerar en hundförsäkring?

Det bästa du kan göra är att försäkra din hund. Om och när det händer något är det väldigt dyrt att gå till veterinären.