AKTIVERA MERA

AKTIVERA MERA

Få nya ideer till att ha kul med din hund

AKTIVERA MERA

Få nya ideer till att ha kul med din hund


EN SUPERROLIG KURS SOM GÖR VARDAGEN SKOJIGARE


Passar för valpar, unghundar vuxna och äldre hundar. Alla tycker det är kul! Vi anpassar naturligtvis efter förmåga


Vi alla vet ju hur viktigt det är med lite daglig aktivering för våra hundar. Efter ett tag blir allt slentrian och vardags tråkigt, Du känner nog precis som alla andra att ni behöver nya fråscha ideér och att hitta tillbaks till entusiasmen.  


På kursen jobbar vi med att aktivera  både kroppen och hjärnan. Vi jobbar på balans, kroppskontroll,  koordination och precision. När ni har kul tillsamans kommer du upptäcka att relationen och viljan att hänga med dig ökar. 


Din hund kommer på köpet få ett bättre sjävförtroende. 


     

Aktivera med att snurra

AKTIVERA MERA

Få nya ideer till att ha kul med din hund


VASAPARKEN

SABBATSBERGONSDAG 24 MAJ 17:00-18:15Pris: 490  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare

INSTRUKTÖR: LOTTA NORMAN 

Aktivera din hund Vasaparken Urban Dogs

NOS-LEKIS-KURS


490 KR

Nosakrivering Urban dogs

Låt din hund visa dig hur duktig den är på att använda nosen. En prova-på -kurs där du och din hund får testa på lite olika varianter av att aktivera din hund med hjälp av nosen

RALLYLYDNAD GRUNDKURS


1390 KR

Rallylydnad Urban dogs

Rallylydnad är en sport där du och din hund genomför en bana med uppställda skyltar. På skyltarna visas instruktioner i text och bild för olika moment som ska utföras.

Det är inte som det låter en snabb hundsport. Det är snarare kontakten och glädjen mellan hund och förare som är det viktigaste.

KUL I KOPPEL-KURS


490 KR

Gå fint i koppel Urban dogs

En snabbkurs i hur du och din hund får en roligare promenad utan dragande i kopplet. Vi tränar på koppelgående med fokus på relation, följsamhet och aktivering i koppel som leder till ett leende koppel

Kul i Koppel-Kursen är både för dig som har en undhund, som har lite svårt att koncentrerar sig och för dig som har en äldre hund där ni kanske har legat av er lite


MAXA DIN INKALLNING-KURS


490 KR

Inkallningskurs Urban dogs

Det finns ingen anledning till att inte just du skulle kunna få ordning på inkallningen.

På den här kursen koncentrerar vi allt på att du ska lyckas. På kursen får du alla verktyg som gör att inkallningen sitter när det är skarpt läge.