HUNDMÖTESKURS
Beach dog


HUNDMÖTESKURS

HUNDMÖTESKURS

HAR DU EN HUND SOM BETER SIG NÄR NI SKA PASSERA ANDRA HUNDAR?Skulle du vilja ha en mer behaglig promenad där du och din hund är ute och promenerar En promenad där ni kan passera både andra hundar och människor utan att din hund beter sig?


Ett av de vanligaste problemen vi hundägare har, är just hundmöten. Det kan vara både pinsamt och jobbigt. Det finns flera anledningar till jobbiga hundmöten.


På kursen går vi igenom olika anledningar till din hunds beteende. Du får lära dig hur du ska hantera olika slags möten. Vi tittar också på hur du lär dig tolka och läsa av din och andras hundar.

Har du en hund som har begynnande problem är det bra om du kommer i gång så fort som möjligt med att träna bort beteendet.Max 6 ekipage        

HUNDMÖTESKURS


RÅLAMBSHOVSPARKEN, AMFITEATERNONSDAG 2:e SEP 18:00-19:15

ONSDAG 9:e SEP 18:00-19:15

ONSDAG 16:e SEP 18:00-19:15
Pris: 1 290  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare
INSTRUKTÖR: Liselott Sommerdahl


HUNDMÖTESKURS


VASAPARKEN / SABBATSBERGSÖNDAG 25:e OKT 10:00-11:15

SÖNDAG 1:a NOV 10:00-11:15

SÖNDAG 8:e NOV 10:00-11:15
Pris: 1 290  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare
INSTRUKTÖR: Liselott Sommerdahl


GRUNDKURS

Kombinera gärna Hundmöteskursen med en "Grundkurs" 

Coronaviruset  och våra hundkurser 

Med anledning av Coronaviruset vill vi gärna berätta, hur vi tänker runt hundkurser och privatträningar. I dagsläget ställer vi inte in några kurser. Dessa regler gäller från och med 2020-12-20


  • Vi har alla kurser utomhus. Det finns alla möjligheter att hålla avstånd till varandra. Vilket är skönt. Hittills har vi märkt att många ser det som något positivt att kunna göra något tillsammans med andra. Det är lätt att bli deprimerad av all information.
  • De valpkurser, som har uppstart inomhus, förlägger vi utomhus. Vi har som max 2 personer per hund på varje kurs. 
  • Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens information och riktlinjer och skulle det förändras, kommer ni att informeras.
  • Avbokning av kurs på grund av sjukdom: En avbokning av kurs måste ske minst 2 timmar innan kursstart. Du får då en återbetalning av din kursavgift med 20% avdrag för administrativa kostnader. Du kan ockå välja att göra kursen vid ett senare tillfälle. Du får då ett värdebevis. Ett värdebevis är giltigt ett år framåt i tiden. Från det datum du betalade för kursen.
  • Inställd kurs: Om någon av våra kursledare har någon som helst sjukdomskänning, kommer naturligtvis de hålla sig hemma. Antingen förläggs kursen till nya datum eller så sätts en vikarie in. Du kan också erbjudas en annan kurs som alternativ. Som sista alternativ får du kursavgift tillbaka för resterande kurstillfällen


Vi vill försöka lösa detta på bästa sätt, så att ingen ska känna sig orolig. 


Ring eller maila gärna mig, om ni vill prata om detta.  Lotta Norman:  lotta.norman@urbandogssthlm.se  0707 99 49 83