INKALLNING


INKALLNINGSKURSER

INKALLNINGSKURS


EN BRA INKALLNING ÄR KANSKE DET VI HUNDÄGARE ÖNSKAR OSS MEST AV ALLT


Det finns ingen anledning till att inte just du skulle lyckas med inkallningen. På den här kursen koncentrerar vi allt på att du ska lyckas. På kursen får du alla verktyg som gör att inkallningen sitter när det är skarp läge.


Vi går igenom vilka signaler du ska titta efter.

Hur du själv ska reagera.

När du ska reagera.  


Vi går igenom och övar på en massa bra lekar och övningar som kommer att öka din hunds motivtion att komma till dig. Du och din hund kommer att ha mycket roligt på vägen till den perfekta inkallningen


Max 5 ekipage        

INKALLNINGSKURS


RÅLAMBSHOVSPARKEN, AMFITEATERNSÖNDAG 15:e MARS 13:00-14:30

TVÅ VECKOR MELLAN PASSEN

SÖNDAG 29:e  MARS 13:00-14:30Pris: 1 090  Kr per ekipage

       

Max 5 deltagare


INSTRUKTÖR: Liselott Sommerdahl


INKALLNINGSKURS


RÅLAMBSHOVSPARKEN, AMFITEATERNTORSDAG 2:a APRIL17:30-19:00


TORSDAG 9:e  APRIL 17:30-19:00Pris: 1 090  Kr per ekipage

       

Max 5 deltagare


INSTRUKTÖR: Lotta Norman


KOPPELTRÄNING

Kombinera gärna Inkallningskursen med en "Gå fint i koppel"- Kurs. 

Coronaviruset  och

våra

hundkurser 


Med anledning av Coronaviruset vill vi gärna berätta, hur vi tänker runt hundkurser och privatträningar. I dagsläget ställer vi inte in några kurser. Dessa regler gäller från och med 2020-03-22


  • Vi har alla kurser utomhus. Det finns alla möjligheter att hålla avstånd till varandra. Vilket är skönt. Hittills har vi märkt att många ser det som något positivt att kunna göra något tillsammans med andra. Det är lätt att bli deprimerad av all information.
  • De valpkurser, som har uppstart inomhus, förlägger vi utomhus.
  • Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens information och riktlinjer och skulle det förändras, kommer ni att informeras.
  • Ombokning av kurs: En ombokning kan ske minst två timmar innan kurstillfället.  Ombokning sker då till ett annat kursdatum eller också får du ett värdebevis. Ett värdebevis är giltigt ett år framåt i tiden. Från det datum du betalade för kursen.
  • Avbokning av kurs: En avbokning av kurs måste ske minst 2 timmar innan kursstart. Du får då en återbetalning av din kursavgift med 20% avdrag för administrativa kostnader. Du kan ockå välja att göra kursen vid ett senare tillfälle. Du får då ett värdebevis. Ett värdebevis är giltigt ett år framåt i tiden. Från det datum du betalade för kursen.
  • Inställd kurs: Om någon av våra kursledare har någon som helst sjukdomskänning, kommer naturligtvis de hålla sig hemma. Antingen förläggs kursen till nya datum eller så sätts en vikarie in. Du kan också erbjudas en annan kurs som alternativ. Som sista alternativ får du kursavgift tillbaka för resterande kurstillfällen. 


Vi vill försöka lösa detta på bästa sätt, så att ingen ska känna sig orolig. 


Ring eller maila gärna mig, om ni vill prata om detta.  Lotta Norman:  lotta.norman@urbandogssthlm.se 

0707 99 49 83GENOM TRÄNINGEN LÄGGER VI TILLSAMMANS EN BRA BAS FÖR ERT FORTSATTA LIV TILLSAMMANS

Copyright © All Rights Reserved