KANTARELLSÖK
Urban dogs Hundkurser
Elliot Kantarellsok

KANTARELLSÖK-KURS

Nu  har du och din hund chansen att förbättra era chanser i skogen. Lär din hund använda sin fantastiska näsa till att hitta kantareller åt dig. Både du och din hund kommer att ha mycket skoj med den här träningen.


KANTARELLKURS


Det här är en jätte rolig kurs för både tvåbenta och fyrbenta. Din hund får en rolig aktivering med massor av goda belöningar. Du kan se fram emot härliga dagar i skogen med extra hjälp att hitta skogens guld. Alla hundar oavsett ras kan lära sig söka efter kantareller.

De första två kurstillfällena går vi igenom grunderna för hur du lär upp din hund att söka kantareller. Mellan tillfällena tränar du själv på övningarna. Du tar sen dina kunskaper med dig ut i skogen eller också hänger du med på skogsutflykt med kantarellsök och tränar med oss.


Det bästa sättet att få sin hund trött och nöjd på ett positivt sätt är att låta den använda sin fenomenala nos till att leta upp saker.


Max deltagare: 5   Anmäl dig till din Kantarellkurs här nedan:


Kantarell-sök kurs Urban Dogs Stockholm
Kantarellsök med hund Kurs Urban dogs Stockholm

KANTARELLKURS

TILL SOMMAREN NÄRVI BÖRJAR

FÅ KANTARELLER, KOMMER 

KURSERNA IGÅNG


990 kr


 
KRONOBERGSPARKEN


Om du har önskemål om fler kurser i Kantarellsök andra dagar och tider, maila gärna oss på info@urbandogssthlm.se

Skogsutflykt med Kantarellsök-träning

Nu kan du hänga med på Skogsutflykt och träna på att söka kantareller skogsterräng. Du bör ha gått grundkursen i Kantarellsök eller ha liknade kunskaper.

Vi åker tillsammans till en skog dit vi når genom vår lokaltrafik.  På väg ut och hem, passar vi på, att träna på avslappning och passivitetsträning. Var och en tar med något värmande att dricka samt kanske något gott att äta.


KERSÖN

LÖRDAG 28:e SEP


Vi träffas 10:00 på Fridhemsplans tunnelbanestation.

Räkna med att själva skogsutflykten tar 1,5-2 timmar. Lägg sen till för tid för själva transportsträckan fram och tillbaka. Det går bra att själv ta bilen dit.


290 KR
LÖRDAG 28 SEP  10:00 - Ca 13:00


0707 99 49 83


info@urbandogssthlm.se


Godkänd för F-skattsedel

H-märkt

Copyright @ All Rights Reserved

GENOM TRÄNINGEN LÄGGER VI TILLSAMMANS EN BRA BAS FÖR ERT FORTSATTA LIV TILLSAMMANS