NOSE WORK
Nose work markering


NOSE WORK KURS


NOSE WORK GRUNDKURS

Nose work är en sport där hunden får lära sig att söka efter dofter i olika miljöer. Dofter som egentligen inte hunden är så intresserad av till en början.


Det fantatiska med Nose work är att det passar alla slags hundar och ägare. Stora som små, gamla som unga. Det går att anpassa svårighetsgraden efter ekipaget. 


Nosework är en jättebra aktivering om du vill göra något roligt med din hund. Din  hund får använda sitt fantastiska redskap nosen. du kommer att bli imponerad av din hund!  Många hundar föredrar nosarbete framför allt annat. Du kommer märka att din hund kommer att stimuleras av att använda nosen till att jobba med Den kommer bli så där härligt trött! 

Nosework är lätt att individanpassa och kan utövas både som aktivering och i tävlingssyfte. Vi kommer att söka efter doften eukalyptus. 


De här nosövningarna kommer du själv lätt att kunna göra både inomhus och utomhus.  Dessutom kommer du att kunna göra den på promenad, med eller utan koppel. Försom vill tävla i Nose work, måste hunden först ha klarat ett doftprov.GRUNDKURS innehåller dessa delar:


  • Teori om hur hunden använder sin nos
  • Teori om aktivering/tävling
  • Inlärning av doften eukalyptus
  • Praktiskt behållarsök
  • Praktiskt utomhussök

       

Nose work Kungsholmen Urban Dogs

NOSE WORK GRUNDKURS

VASAPARKEN, SABBATSBERG
LÖRDAG 11 MARS 10:00-11:00

LÖRDAG 18 MARS 10:00-11:00

LÖRDAG 25 MARS 10:00-11:00Pris: 1 490  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare


INSTRUKTÖR: Liselott Sommerdahl

Nose work Vasaparken Stockholm Urban dogs

APPORTERING SOM

AKTIVERING

490 KR

Varför skäller min hund? Urban dogs

Skulle det inte vara kul om du kunde be din hund att hämta tofflorna eller bollen som du nyss har kastat?

På den här kursen bygger vi upp intresset för ett roligt föremål. Vi får hunden att tycka att det är kul att hämta och lämna genom belöning.


ALLA RASER OCH ÅLDRAR ÄR VÄLKOMNA!

KUL I KOPPEL-KURS


490 KR

Om oss

En snabbkurs i hur du och din hund får en roligare promenad utan dragande i kopplet. Vi tränar på koppelgående med fokus på relation, följsamhet och aktivering i koppel som leder till ett leende koppel

Kul i Koppel-Kursen är både för dig som har en undhund, som har lite svårt att koncentrerar sig och för dig som har en äldre hund där ni kanske har legat av er lite


MAXA DIN INKALLNING-KURS


890 KR

Om oss

Det finns ingen anledning till att inte just du skulle kunna få ordning på inkallningen.

På den här kursen koncentrerar vi allt på att du ska lyckas. På kursen får du alla verktyg som gör att inkallningen sitter när det är skarpt läge.

AKTIVERA MERA-KURS


490 KR

Om oss

En superrolig kurs som gör vardagen lite skojigare.


På kursen jobbar vi med aktivering, som involverar både kroppen och hjärnan. Vi jobbar på balans, kroppskontroll, koordination och precision. När ni har kul tillsamans kommer du upptäcka att relationen och viljan att hänga med dig ökar.

Din hund kommer på köpet få ett bättre sjävförtroende.