SPÅRKURS


SPÅRKURS PERSONSPÅR

SPÅRKURS PERSONSPÅR


DIN HUND KOMMER ATT ÄLSKA ATT GÅ SPÅRKURSDin hund är gjord för att spåra. Du kommer lära dig lägga lagom enkla spår åt din hund. Det är en fantastisk bra aktiveringsform till de flesta hundar.


Hundar spårar gärna och ofta på egen hand. Att följa ett spår kräver att våra hundar använder många egenskaper samtidigt, därför är det en sysselsättning som aktiverar och stimulerar din hund optimalt.

Spåra innebär att din hund följer vittringen i marken. På den här spårkursen är det vittringen av en människas spår, som din hund lär sig att följa.


Du får lära dig hur du ska lägga ett personspår åt din hund. Hur du bygger upp förmågan hos din hund med lätta spår till att försvåra spåret med vinklar och längre liggtider. Du får hjälp att anpassa spåret efter dig och din hunds nivå och målsättning.


Spårträning ger flera positiva effekter som ökad samarbetsförmåga, bättre fokus och uthållighet. Det är faktorer som spiller över och gör vardagen och vardaglydnaden bättre.


Max 6 ekipage        

SPÅRKURS ÄR GODKÄNT FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG

KOLLA BARA MED DITT FÖRETAG FÖRST

spårkurs-stockholm-Urban Dogs

SPÅRKURS GRUNDKURS


JUDARNSKOGEN


VI TRÄFFAS VID ÄNGBYPLANS TUNNELBANAN

SE KARTA I KALLELSETISDAG 

9:e  MAJ 17:30-19:30


TISDAG 

16:e  MAJ 17:30-19:00


FIKAPAUS INGÅR

Pris: 1 590  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare

INSTRUKTÖR: Liselott Sommerdahl

spårkurs-Shetland sheepdog-Urban dogs

SPÅRKURS GRUNDKURS


JUDARNSKOGEN


VI TRÄFFAS VID ÄNGBYPLANS TUNNELBANAN

SE KARTA I KALLELSESÖNDAG 

4:e  JUNI 10:00-12:00


SÖNDAG 

11:e  JUNI 10:00-11:30


FIKAPAUS INGÅR

Pris: 1 590  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare

INSTRUKTÖR: Liselott Sommerdahl

spårkurs-Shetland sheepdog-Urban dogs

RALLYLYDNAD GRUNDKURS


1390 KR

Varför skäller min hund? Urban dogs

Rallylydnad är en sport där du och din hund genomför en bana med uppställda skyltar. På skyltarna visas instruktioner i text och bild för olika moment som ska utföras.

Det är inte som det låter en snabb hundsport. Det är snarare kontakten och glädjen mellan hund och förare som är det viktigaste.

KUL I KOPPEL-KURS


490 KR

Om oss

En snabbkurs i hur du och din hund får en roligare promenad utan dragande i kopplet. Vi tränar på koppelgående med fokus på relation, följsamhet och aktivering i koppel som leder till ett leende koppel

Kul i Koppel-Kursen är både för dig som har en undhund, som har lite svårt att koncentrerar sig och för dig som har en äldre hund där ni kanske har legat av er lite


MAXA DIN INKALLNING-KURS


490 KR

Om oss

Det finns ingen anledning till att inte just du skulle kunna få ordning på inkallningen.

På den här kursen koncentrerar vi allt på att du ska lyckas. På kursen får du alla verktyg som gör att inkallningen sitter när det är skarpt läge.

AKTIVERA MERA-KURS


490 KR

Om oss

En superrolig kurs som gör vardagen lite skojigare.


På kursen jobbar vi med aktivering, som involverar både kroppen och hjärnan. Vi jobbar på balans, kroppskontroll, koordination och precision. När ni har kul tillsamans kommer du upptäcka att relationen och viljan att hänga med dig ökar.

Din hund kommer på köpet få ett bättre sjävförtroende.