VILTSPÅR

VILTSPÅR GRUNDKURS

VILTSPÅR GRUNDKURS

Den här kursen riktar sig i första hand till dig som vill använda viltspår som aktivering.

ALLA RASER OCH ÅLDRAR ÄR VÄLKOMNA! 

En hund som får komma ut i skog och mark och använda sin fantastiska nos blir lugnare och mer tillfreds i vardagen. Viltspår är en rolig aktivitet för både dig och din hund. 

Viltspår är en bra berikning för hundar som gärna springer efter vilt, eftersom du här får verktygen till att kanalisera din hunds jaktlust till en aktivitet som du kontrollerar och styr över.

 

På den här kursen i viltspår får du lära dig grunderna i viltspårsträning – du får lägga ett blodspår med eftersläpande klöv som om det sprunget ett skadat vilt i skogen som din hund ska hitta. Blod och klöv ingår i kursen – klöven får du behålla och den kan du återanvända när du lägger egna spår.

 

Den här kursen riktar sig i första hand till dig som vill använda viltspår som aktivering. Alla raser och åldrar är välkomna.

VILTSPÅR ÄR GODKÄNT FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG

KOLLA BARA MED DITT FÖRETAG FÖRST

Viltspårkurs-stockholm-Urban Dogs

VILTSPÅR GRUNDKURS


JUDARNSKOGEN


FÖRSTA TILLFÄLLET MÖTESPLATS ÄNGBYPLAN T-BANA

ANDRA TILLFÄLLET MÖTESPLATS ÅKESHOVS T-BANA


Nya datum kommer snartFIKAPAUS INGÅR

Pris:  1 590  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare

INSTRUKTÖR: Liselott Sommerdahl

viltspår kurs-jack Russel-Urban dogs

APPORTERING

SOM

AKTIVERING

Kombinera gärna VILTSPÅRSKURSEN  med en

APPORTERINGSKURS


890 Kr


RALLYLYDNAD GRUNDKURS


1390 KR

Varför skäller min hund? Urban dogs

Rallylydnad är en sport där du och din hund genomför en bana med uppställda skyltar. På skyltarna visas instruktioner i text och bild för olika moment som ska utföras.

Det är inte som det låter en snabb hundsport. Det är snarare kontakten och glädjen mellan hund och förare som är det viktigaste.

KUL I KOPPEL-KURS


490 KR

Om oss

En snabbkurs i hur du och din hund får en roligare promenad utan dragande i kopplet. Vi tränar på koppelgående med fokus på relation, följsamhet och aktivering i koppel som leder till ett leende koppel

Kul i Koppel-Kursen är både för dig som har en undhund, som har lite svårt att koncentrerar sig och för dig som har en äldre hund där ni kanske har legat av er lite


MAXA DIN INKALLNING-KURS


490 KR

Om oss

Det finns ingen anledning till att inte just du skulle kunna få ordning på inkallningen.

På den här kursen koncentrerar vi allt på att du ska lyckas. På kursen får du alla verktyg som gör att inkallningen sitter när det är skarpt läge.

AKTIVERA MERA-KURS


490 KR

Om oss

En superrolig kurs som gör vardagen lite skojigare.


På kursen jobbar vi med aktivering, som involverar både kroppen och hjärnan. Vi jobbar på balans, kroppskontroll, koordination och precision. När ni har kul tillsamans kommer du upptäcka att relationen och viljan att hänga med dig ökar.

Din hund kommer på köpet få ett bättre sjävförtroende.