Urban Dogs integritetspolicy
Urban dogs Hundkurser

URBAN DOGS INTEGRITETSPOLICY



Vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personliga uppgifter till oss.

Här kan du läsa hur vi använder oss av dina personuppgifter och säkerställer att de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.


Personuppgifter

Vi kräver vanligtvis inte att du lämnar ditt personnummer vid anmälan till kurser, event och tjänster eftersom anmälningar endast är giltiga efter betalning av faktura, och du kan alltid begära att få se vilka personuppgifter vi har i din profil. Vanligtvis är det uppgifter som e-mailadress, telefonnummer, familjemedlemmar som har varit med på kurs. Det finns även information om vilka kurser ni har gått och varit intresserad av.


När du är med på kurs

Tar vi alltid en massa bilder som sparas. Vi lägger då och då upp bilder på sociala medier. Det är bara bilder på hundar som läggs upp och skulle vi någon gång vilja lägga upp en bild på dig så kommer vi att fråga dig först.


När sparar vi personuppgifter?

Urban Dogs lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till vår verksamhet, våra tjänster och produkter.

Vi sparar dina personuppgifter, namn, e-mailadresser, korrespondens i följande fall:

• När du anmäler dig till eller deltar i någon av Urban Dogs aktiviteter.

• När du beställer/använder Urban Dogs tjänster och produkter.

• När du kontaktar oss och frågar om något eller visar intresse på annat sätt.

• När du prenumererar på Urban Dogs Nyhetsbrev.


Hur vi använder personuppgifter?

Vi använder uppgifterna för att kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet, samt för utskick av information, nyhetsbrev och marknadsföring.


Vilka personuppgifter lagras?

De personuppgifter som vi framförallt kan komma att lagra är namn och kontaktuppgifter. Vi lagrar information om order och transaktioner; belopp, tid, typ av transaktion och produkt. Vanligtvis efterfrågar vi inte ditt personnummer, i de fall personnummer efterfrågas kan de också komma att lagras.


Ditt godkännande

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Urban Dogs lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Urban Dogs köpevillkor/allmänna villkor, vid användning av våra tjänster, produkter och vid din kontakt med oss. Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta.


Våra webbplatser och nyhetsbrev

Urban Dogs respekterar din integritet! De flesta webbplatser spårar och lagrar din aktivitet på webben. Våra webbplatser använder sig inte av cookies eller någon typ av spårningsprogram och vi lagrar inte heller information på din dator. När du gör en beställning, anmälan, registrering eller ett köp på någon av våra webbplatser eller webbtjänster, lagras ditt IP-nummer. När vi skickar ut nyhetsbrev och marknadsföring lagras statistik för dessa och vi kan se om våra kunder har. Det finns alltid en länk i våra nyhetsbrev där du enkelt kan avregistrera dig.


Vi lämnar inte ut dina uppgifter

Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än Urban Dogs godkända personal.

På Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben: https://www.datainspektionen.se/

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss


info@urbandogssthlm.se





0707 99 49 83


info@urbandogssthlm.se


Godkänd för F-skattsedel

H-märkt

Copyright @ All Rights Reserved

GENOM TRÄNINGEN LÄGGER VI TILLSAMMANS EN BRA BAS FÖR ERT FORTSATTA LIV TILLSAMMANS