PRESENTKORT
Logga Urban Dogs

GE BORT ETT PRESENTKORT PÅ EN HUNDKURS ELLER PRIVATTRÄNING

DEN PERFEKTA PRESENTEN FÖR VARJE HUNDÄGARE

Ett presentkort blir både personligt och genomtänkt samtidigt som mottagaren själv får välja vilken kurs som är mest intressant att gå.

Du väljer själv beloppet och mottagaren bestämmer kursen. En valpkurs eller Grundkurs till den nyblivna hundägaren. En aktiveringskurs som Nose Work, Spårkurs eller Rallylydnad till den hundägaren som gärna vill fortsätta att ha kul tillsammans med sin hund. En kortkurs där där man har chans att bättra på inkallningen eller koppelgåendet.  Det kan inte bli fel då din mottagare av presentkortet kan välja själv vilken kurs den vill gå.

PRESENTKORT HUNDKURSER PÅ URBAN DOGS


Hur fungerar det?


  • Du fyller i kontaktformuläret här nedan.
  • Du väljer själv värde på presentkortet
  • Presentkortet är gitigt 1 år framåt i tiden från och med det datum som det har betalts.
  • I vår mailkonversation kan du bifoga en bild på hunden som ska få presentkortet.
  • Vi mailar dig presentkortet. Du har möjlighet att skriva ut eller maila det vidare till mottagaren.
  • När mottagaren av presentkortet bokar kursen är det viktigt att kontakta oss på info@urbandogssthlm.se så att inte faktura går iväg automatiskt.
Presentkort Hundkurs Urban dogs

HÄR FYLLER DU I UPPGIFTER OM DIG OCH MOTTAGARE FÖR PRESENTKORTET

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HÄR BYTER VI UT TILL BILDEN TILL DEN BILD DU VILL HA. 

I vår fortsatta mailkonversation har du möjlighet att bifoga en bild på den hund som presenten är till. 

Presentkort Hundkurs Urban Dogs

RALLYLYDNAD GRUNDKURS

1390 KR

Rallylydnad Urban dogs

Rallylydnad är en sport där du och din hund genomför en bana med uppställda skyltar. På skyltarna visas instruktioner i text och bild för olika moment som ska utföras.

Det är inte som det låter en snabb hundsport. Det är snarare kontakten och glädjen mellan hund och förare som är det viktigaste.

KANTARELLSÖK-KURS

990 KR

Kantarellsök-kurs Stockholm Urban dogs

Nu har du och din hund tillfälle att förbättra era chanser i skogen. Lär din hund använda sin fantastiska nos till att hitta kantareller åt dig. Både du och din hund kommer att ha mycket skoj med den här träningen.

SPÅRKURS PERSONSPÅR

1490 KR

Spårkurs Stockholm Urban dogs

Din hund är gjord för att spåra. Du kommer lära dig lägga lagom enkla spår åt din hund. 

Hundar spårar gärna och ofta på egen hand. Att följa ett spår kräver att våra hundar använder många egenskaper samtidigt, därför är det en sysselsättning som aktiverar och stimulerar din hund optimalt.

NOSE WORK-KURS

1 490 KR

Nose Work kurs Stockhollm Urban dogs

Nosework är en jättebra aktivering om du vill göra något roligt med din hund. Din hund får använda sitt fantastiska redskap nosen. du kommer att bli imponerad av din hund! Många hundar föredrar nosarbete framför allt annat. Du kommer märka att din hund kommer att stimuleras av att använda nosen till att jobba med Den kommer bli så där härligt trött!

NOSAKTIVERING I STAN

490 KR

Nos-lekis kurs Stockholm Urban dogs

Låt din hund visa dig hur duktig den är på att använda nosen. En prova-på -kurs där du och din hund får testa på lite olika varianter av att aktivera din hund med hjälp av nosen. Lätta övningar för dig och din hund att göra på den vanliga promenaden.

KUL I KOPPEL-KURS

490 KR

Gå fint i koppel kurs Stockholm Urban dogs

En snabbkurs i hur du och din hund får en roligare promenad utan dragande i kopplet. Vi tränar på koppelgående med fokus på relation, följsamhet och aktivering i koppel som leder till ett leende koppel

Kul i Koppel-Kursen är både för dig som har en undhund, som har lite svårt att koncentrerar sig och för dig som har en äldre hund där ni kanske har legat av er lite


MAXA DIN INKALLNING-KURS

490 KR

Inkallningskurs Stockholm Urban Dogs

Det finns ingen anledning till att inte just du skulle kunna få ordning på inkallningen.

På den här kursen koncentrerar vi allt på att du ska lyckas. På kursen får du alla verktyg som gör att inkallningen sitter när det är skarpt läge.

AKTIVERA MERA-KURS

490 KR

Aktivera din hund kurs Stockholm Urban Dogs

En superrolig kurs som gör vardagen lite skojigare.


På kursen jobbar vi med aktivering, som involverar både kroppen och hjärnan. Vi jobbar på balans, kroppskontroll, koordination och precision. När ni har kul tillsamans kommer du upptäcka att relationen och viljan att hänga med dig ökar.

Din hund kommer på köpet få ett bättre sjävförtroende.