VILLKOR

VILLKORBekräftelse:

Vid anmälan skickas en Kallelse till den kursen du har anmält dig till. Titta igenom din anmälan och kontrollera att allt stämmer. Det är ett automatiskt mail. Får du inte detta mail har något gått fel. Kontakta gärna oss om detta. 


Betalning: 

Beroende på när du har bokat kursen skickas en fakturaut  till dig i god tid innan, eller så fort som möjligt. 


Plats på kursen: 

För att bekräfta att du vill ha kvar din plats på kursen, ber vi dig att betala fakturan minst 14 dagar innan kursen startar.

Om du inte betalar i tid, riskerar du att mista din plats på kursen.


Avboka: 

Om du inte längre vill ha din plats på kursen, avboka då genom att skicka e-mail till info@urbandogssthlm.se, så att du inte riskerar att bli betalningsskyldig. Enligt konsumentlagen måste avbokning ske inom 14 dagar efter anmälan. En administrativ avgift tas ut med 20% för att täcka administrativt arbete.


Inställd kurs:

Urban Dogs förbehåller sig rätten att ställa in kursen, om det blir för få anmälda. Då återbetalas hela beloppet för kursen till dig.


Inställda kurstillfällen

Kurstillfällen kan komma att ställas in vid extremväder. Då erbjuds alltid nytt kurstillfälle till samtliga i gruppen. Kurstillfällen kan ställas in om din instruktör är sjuk eller vid annan oförutsedd händelse. Då erbjuds alltid nytt kurstillfälle till samtliga i gruppen.


Bindande anmälan:

En anmälan till kurs betraktas som bindande och att du har läst och accepterat villkoren.   


Ångerrätt:

Enligt konsumentköplagen har du rätt att ångra din anmälan inom 14 dagar från anmälan. Om du ångrar dig efter att dessa 14 dagar har passerat eller om kursen redan har börjat, är du skylldig att erlägga full avgift för kursen.


Sjukdom:

Vid sjukdom för dig eller din hund som inträffar före kursen fås hela beloppet tillbaka med avdrag med 20% för administrativa kostnader. Detta mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.


Närvaro

Om du av någon anledning inte kan närvara vid ett kurstillfälle anses det tillfället vara förbrukat.  Du kan inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare eller få ekonomisk kompensation. Inga privatlektioner erbjuds för missad närvaro.
BRA ATT VETA!  • Vi är alltid utomhus i hundens naturliga miljö. Det är bra att klä dig och hunden efter väder. Gärna oömma kläder som tål lite väder och vind.


  • Hundarna får gärna hälsa och leka med varandra men inte på själva kursen. Vi vill att du och din hund ska ha fokus på varandra på själva kursen.


  • Alla familjemedlemmar är välkomna på kursen. Det bästa för hunden är då, att ni delar upp övningarna mellan er för att inte förvirra er hund.


  • Det gäller strikt hundägaransvar som vanligt både på kurs och vid privatträning. Enligt lag 2007:1150


  • Din hund ska vara vaccinerad enligt SKK's rekommendationer. Valpar kan börja kurs innan den sista vaccinationssprutan (vid 12 v. ålder) om grundvaccination finns.


  • Löptikar är välkomna under hela löpperioden förutom själva höglöpet. Du som hundägare är alltid välkommen att vara med utan hund.


  • Blir din hund sjuk under kursen, stannar hunden hemma och vilar upp sig, men du är självfallet  välkommen att närvara.Villor för våra kurser och privatträningar

HAR DU FRÅGOR?


         Ring:  0707 99 49 83

eller ännu hellre maila info@urbandogssthlm.se. du kan också sms:a då vi inte alltid finns till hands och kan svara i telefon.