LEDIGA JOBB

VI SÖKER

HUNDINSTRUKTÖRER 


VI BEHÖVER FLER HUNDINSTRUKTÖRER TILL URBAN DOGS

Urban dogs växer och behöver förstärkning. Vi erbjuder våra kunder framförallt kurser i vardagslydnad men också kurser i aktivering. Efterfrågan är stor på kurser inom Stockholmsområdet. I dag finns vi på Kungsholmen, Vasastan, Södermalm och Östermalm. Kan du tänka dig att hålla kurser i Stockhoms innerstad , är du precis den vi söker. Vi söker dig som är certifierad och utbildad intruktör inom vardaglydnad.  Kanske är du även hundpsykolog, men det är inget krav. Har du andra specialistkunskaper inom Agility, Rallylydnad, Fear free hantering, Nosaktivering, Freestyle, Spår eller annat är det ett plus i kanten.


Det viktiga för oss är naturligtvis, att du älskar hundar och att träna med hundar, och ännu viktigare är det, att du gillar människor och har lätt för att kommunicera och lära ut till människor.


Urban dogs träningsfilosofi är att jobba med belöningsbaserad träning. Naturligtvis ser vi att detta är en självklarhet även för dig.

Vi brinner för att lära ut, hur man får en bra relation med sin hund. Vi vill att våra kunder ska få vardagen att fungera med hund även i stad som Stockholm. Vi vill lära ut hur man får en harmonisk hund och har kul med sin hund genom lätta och vardagliga aktiviteter.


Du har tränat en hel del med din egen eller andras hundar genom åren. Du har kanske ”coachat” andra i din omgivning och är någorlunda van vid att hålla kurser och göra kursplaner. Viktigast är att du har intresset för att lära ut och kan bemöta människor på ett trevligt och professionellt sätt. Som person är du lyhörd, flexibel och kreativ. Du strävar alltid efter god kvalitet och att kunden ska få en bra och lustfylld upplevelse. Du får gärna ha jobbat inom ett serviceyrke tidigare och vet vad det innebär att ge bra service.


Du är utbildad hundinstruktör med inriktning mot belöningsbaserad träning. Du jobbar med positiv förstärkning.  För oss är det viktigt att du är H-märkt eller har möjlighet att att bli det.

Du har inga problem med att arbeta självständigt. Självklart finns vi där för varandra och stöttar när det behövs. Man ska trivas och ha kul på jobbet!

Viktigast är att du kan tänka dig att jobba kvällar och helger, det är då våra kunder vill gå kurser.  Privatlektioner tenderar att ligga lite mer utspritt. Du kommer i huvudsak att jobba med vardagslydnadskurser för valp, unghund och omplacerad hund. 

Låter det här intressant, är du välkommen att maila in din ansökan

och meritförteckning till: info@urbandogssthlm.se.

Har du några frågor, så ring gärna Lotta Norman 0707 99 49 83.

Vi kommer att intervjua löpande framöver. 

JUST NU LETAR VI SPECIFIKT EFTER EN UTBILDAD AGILITYINSTRUKTÖR OCH EFTER EN UTBILDAD INSTRUKTÖR SOM KAN HA VARDAGSLYDNADSKURSER PÅ ENGELSKA

valpkurs