NOSAKTIVERING I STAN
Logga Urban dogs


NOSAKTIVERING I STAN

Nosaktivering är något som alla hundar älskar.

Våra hundar har precis som vi behov av  hjärngympa och utmaningar i vardagen. Det tycker framförallt om att använda nosen.

Genom att genom att träna lite nosaktivering varje dag får du en harmonisk och glad hund.

En hund som tycker du är världens bästa matte/husse!

NOSAKTIVERING I STAN

FÖR ALLA HUNDAR, VALPAR, TONÅRINGAR, UNGHUNDAR, VUXNA OCH ÄLDRE HUNDAR 

Låt din hund utmanas att använda nosen. Alla hundar är specialister, när det kommer till att använda nosen, men de kan behöva lite hjälp på traven. Ni kommer att träna på olika Nosaktiveringövningar. Oavsett om din hund är valp, unghund eller är några år äldre, är nosaktivering något som din hund kommer älska. 

Du kommer märka att din hund kommer att bli härligt trött och harmonisk på ett naturligt sätt. Din hund kommer att stimuleras mentalt. Självförtroendet kommer att växa av bara farten. Ni kommer närmare varandra. En annan bieffekt är att om du har en hund som har svårt att fokusera och komma ner i varv, kommer den att lära sig att koncentrera sig och tänka bort allt annat runtomkring. 

Kanske kommer du märka att du och din hund är som gjorda för Spår, Sök eller Specialsök. Något som ni kan jobba vidare med.Nosaktivering i vasaparken

NOSAKTIERING I STAN


TANTOLUNDEN, DRAKENSBERGMÅNDAG  1 JULI 18:30-19:45Pris: 490  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare

INSTRUKTÖR: LISELOTT SOMMERDAHL

nosaktivering stockholm

NOSAKTIERING I STAN


RÅLAMBSHOVSPARKEN

AMFITEATERNTISDAG 30 JULI 17:300-18:15Pris: 490  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare

INSTRUKTÖR: LISELOTT SOMMERDAHL

nosaktivering stockholm

NOSAKTIERING I STAN


RÅLAMBSHOVSPARKEN

AMFITEATERNTISDAG 13 JULI 17:00-18:15Pris: 490  Kr per ekipage

       

Max 6 deltagare

INSTRUKTÖR: LISELOTT SOMMERDAHL

nosaktivering stockholm

RALLYLYDNAD GRUNDKURS


1390 KR

Varför skäller min hund? Urban dogs

Rallylydnad är en sport där du och din hund genomför en bana med uppställda skyltar. På skyltarna visas instruktioner i text och bild för olika moment som ska utföras.

Det är inte som det låter en snabb hundsport. Det är snarare kontakten och glädjen mellan hund och förare som är det viktigaste.

KUL I KOPPEL-KURS


490 KR

Om oss

En snabbkurs i hur du och din hund får en roligare promenad utan dragande i kopplet. Vi tränar på koppelgående med fokus på relation, följsamhet och aktivering i koppel som leder till ett leende koppel

Kul i Koppel-Kursen är både för dig som har en undhund, som har lite svårt att koncentrerar sig och för dig som har en äldre hund där ni kanske har legat av er lite


MAXA DIN INKALLNING-KURS


490 KR

Om oss

Det finns ingen anledning till att inte just du skulle kunna få ordning på inkallningen.

På den här kursen koncentrerar vi allt på att du ska lyckas. På kursen får du alla verktyg som gör att inkallningen sitter när det är skarpt läge.

AKTIVERA MERA-KURS


490 KR

Om oss

En superrolig kurs som gör vardagen lite skojigare.


På kursen jobbar vi med aktivering, som involverar både kroppen och hjärnan. Vi jobbar på balans, kroppskontroll, koordination och precision. När ni har kul tillsamans kommer du upptäcka att relationen och viljan att hänga med dig ökar.

Din hund kommer på köpet få ett bättre sjävförtroende.